Willemien ( 52 jaar)

Door een lezing over ’Voeding en kanker’ hoorde ik voor het eerst over de mogelijkheid en de voordelen van een thermografisch onderzoek.

Ik had me al voor de tweede keer afgemeld voor het landelijk borstonderzoek, vanwege een reden waar ikzelf niet precies de vinger op kon leggen. Het voelde gewoon niet goed om dat te laten doen. Wel wilde ik graag weten hoe het met mijn borsten en mijn gezondheid gesteld was dus deze, voor mij nieuwe, mogelijkheid sprak me wel aan.

Inmiddels heb ik twee keer een thermografisch onderzoek laten doen. Van hoofd tot bekken dus niet alleen het borstweefsel. Dit heeft me veel inzicht gegeven in mijn situatie, letterlijk wat er onderhuids gaande is en wat je aan de buitenkant niet kan zien. De beugelbeha ging meteen de deur uit en sowieso de  momenten waar het kan draag ik geen beha meer!  Rondom de borsten was namelijk een teveel aan warmte zichtbaar, dus stagnatie van afvalstoffen, wat weer tot ontstekingen kan leiden (met alle gevolgen vandien). De tweede keer was de warmte daar al beduidend minder en daar was ik heel blij om. Ook in mijn kaak was zichtbaar dat daar nog een klacht zat waar ik nog iets mee moest doen. Ook dat is inmiddels opgelost. Ik zou dan ook iedereen kunnen aanbevelen dit onderzoek te ondergaan omdat je door de bruikbare inzichten en tips die je krijgt een heleboel ellende kunt voorkomen!

Groetjes,

Willemien