Borstweefselbehandeling

Wanneer je klachten hebt, je borsten voor je gevoel niet echt bij jou horen, je je zorgen maakt over je borsten, is een borstweefselbehandeling wellicht iets voor jou.

Een borstweefselbehandeling is een heel directe manuele therapie om je borstgezondheid te verbeteren doordat het weefsel in een optimale conditie wordt gebracht.

Als borstweefseltherapeut ben ik speciaal opgeleid om jou te mogen begeleiden naar een goede borstgezondheid.

Werkt het ook preventief?

Jazeker, je borsten zullen fijner en steviger aanvoelen, weer als onderdeel van jou worden waardoor je gevoel van vrouwelijkheid een boost krijgt. Met een preventieve behandeling kunnen klachten voorkomen worden omdat het zelfhelend vermogen van de mens gestimuleerd en ondersteund wordt.

Wat doet nu zo’n behandeling?

De borstweefseltherapie zorgt voor een sterk verbeterde doorbloeding van het borstweefsel en dit heeft grote effecten op klachten in dit gebied. Het hele bovenlichaam zal ontspannen en ook lokale spanningen in en rondom de borst zullen verdwijnen. Oneffenheden en/of pijnlijke plekken worden behandeld, waardoor de kwaliteit van het borstweefsel verbetert en soepel en elastisch wordt. De behandeling is in principe pijnloos wanneer de borsten volledig ontstekingsvrij en gezond zijn. De aanwezigheid van ontstekingen en afvalstoffen kan de behandeling gevoeliger maken. Bij twijfel word je altijd doorgestuurd naar de huisarts.
Je borsten worden zo op een aangename wijze in optimale conditie gebracht – en bij regelmatige behandeling – gehouden.