***

lezing borstgezondheid

‘Hoe kun je je borsten gezond en mooi houden?’

Een interactieve lezing voor alle vrouwen die geïnteresseerd zijn in borstgezondheid.

Veel vrouwen zijn niet zo bewust bezig met het wel en wee van hun borsten. Zeker niet als ze er geen last van hebben. Toch kennen we allemaal wel iemand die altijd pijnlijke borsten heeft of zelfs borstkanker. Als we gehoor geven aan de oproep voor het bevolkingsonderzoek, willen we daarmee voor 2 jaar veiliggesteld worden.

Wacht niet tot je 50ste om de gezondheid van je borsten te onderhouden.

In deze boeiende en interactieve lezing willen we de focus richten op preventieve borstgezondheid. Een goede verbinding met je borsten is daarvoor belangrijk. Deze lezing is voor alle vrouwen, ongeacht grote of kleine borsten, implantaten, borstverkleining of vrouwen die te maken hebben gehad met borstkanker.

Deze lezing wordt gegeven door Marij Nuij en Marion Hoskens, twee zorgprofessionals met een groot hart voor borstgezondheid.

Als thermografe zet Marij zich in voor het monitoren van borstgezondheid en het vroegtijdig opsporen van kleinere en grotere verstoringen in borstweefsel. Samen met de betreffende vrouw kijkt zij naar mogelijkheden om de borsten weer in goede conditie te brengen.
Marion werkt als natuurgeneeskundig therapeut aan het bevorderen van het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Zij maakt hierbij gebruik van een meet- en behandelsysteem om de lichamelijke, emotionele en mentale balans te herstellen en daarmee de gezondheid en vitaliteit te verbeteren.
Doelstelling van ons beiden is om processen, organen en functies van ons lichaam meer harmonisch te laten functioneren en daarmee de oorspronkelijke en gezonde toestand van het lichaam te ondersteunen.

Deze avond vertellen Marij en Marion wat zij vanuit hun eigen praktijk kunnen bijdragen aan een betere borstgezondheid en zal er ruimte zijn voor vragen. Na de lezing ga je naar huis met hele bruikbare tips waarmee je s ’avonds al direct aan de slag kunt. Dus: meld je aan voor deze lezing en neem vooral je vriendinnen, je buurvrouw, je dochter, zus, moeder en oma mee!

Jullie zijn van  harte welkom.